Geholpen
gezinnen

Verreweg het grootste gedeelte van de fondsen die we werven komen direct ten goede aan gezinnen van kinderen met kanker. We vinden het belangrijk om te laten zien wat we voor die gezinnen doen, en daarom hebben we hieronder een aantal voorbeelden opgenomen.

Mag Ik Dan Bij Jou vindt de privacy van door ons ondersteunde gezinnen uiteraard van groot belang. Daarom zijn de namen van gezinnen en personen hieronder gefingeerd en zullen we zonder toestemming nooit een verhaal delen dat naar een door ons ondersteund gezin herleid kan worden.

Verhalen van gezinnen

Guus is weer zelfstandig

Guus is een slimme en sportieve tiener die in 3 gymnasium zit. Hij houdt van fietsen, kranten bezorgen en andere kinderen helpen. Maar Guus heeft ook een zware strijd te voeren: hij heeft acute leukemie.

Lees verder

Samira kan weer fietsen

Als gevolg van de behandeling van een hersentumor heeft Samira (13) geen hypofyse meer. Dat betekent dat zij aan ernstige stress kan overlijden. Dankzij een speciaal horloge dat ongevallen detecteert, aangeschaft met hulp van onze stichting, kan Samira voor het eerst zelfstandig een stukje gaan fietsen.

Lees verder

Steun bij langdurig behandeltraject

Anderhalf jaar geleden krijgt de 15-jarige Jade te horen dat ze een kwaadaardige en niet te opereren tumor heeft. Een klap voor haar en haar familie.

Lees verder