Doneren? Graag!

Stichting Mag Ik Dan Bij Jou ondersteunt ouders van kinderen met kanker. We geloven dat ernstig zieke kinderen, naast goede medische zorg, juist de steun, liefde en aandacht van hun ouders nodig hebben. Financiële zorgen leiden daarbij af. Daarom springen we financieel bij, zodat alle aandacht van ouders en verzorgers naar hun kind kan gaan.

Kom in actie

Stichting Mag Ik Dan Bij Jou bestaat dankzij de bijdragen van onze donateurs. Doneren kan op veel verschillende manieren. We ontvangen rechtstreekse giften en donaties uit samenwerkingen met het bedrijfsleven en donaties via evenementen.

Help je ons mee? Doneren mag!

Ja, ik steun Mag Ik Dan Bij Jou

Bedrag

Werkt de donatieknop niet? Maak dan je donatie over naar: NL64RABO0320588947

Zakelijk doneren

Heb jij of ken jij een bedrijf dat zich maatschappelijk verantwoord wil inzetten voor een goed doel? Dan zijn we heel blij met jouw ondersteuning!

Andere bedrijven hebben bijvoorbeeld hun kerstgeschenk in het teken van Mag Ik Dan Bij Jou gezet, of geven zelfs een klein percentage van hun omzet. Of ze ondersteunen een concreet doel, zoals maaltijdvouchers, reiskosten of fertiliteitsbehandelingen voor survivors. Ook is het mogelijk om één of meer gezinnen te ondersteunen gedurende het behandeltraject.

Geeft dit je inspiratie of wil je juist eens met ons sparren over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Periodiek schenken

Bij een periodieke gift snijdt het mes aan twee kanten. Stichting Mag Ik Dan Bij Jou is voor een langere tijd verzekerd van jouw gift en jij kunt de gift als aftrekpost opgeven bij je aangifte voor de inkomstenbelasting. Het belastingvoordeel geldt als je de gift voor vijf jaar achter elkaar vastlegt in een overeenkomst.

Lees hier meer over de belastingvoordelen van het doen van een periodiek gift aan Stichting Mag Ik Dan Bij Jou. Je kunt jouw periodieke gift eenvoudig regelen door de bijbehorende overeenkomst in te vullen, te ondertekenen en naar ons op te sturen. Je hebt daarbij ons RSIN nodig: dat is 857612517.

We helpen je graag bij eventuele vragen. Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op!

Contact

Wil je steun aanvragen? Kijk dan hier. Voor alle andere vragen kun je hier je gegevens achterlaten. Wij geven dan zo snel mogelijk antwoord.

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 

.