Initiatieven

Regelmatig wordt Mag Ik Dan Bij Jou benaderd door particulieren, bedrijven en stichtingen die ons aan willen wijzen als goed doel voor een evenement. Dan wordt er bijvoorbeeld een veiling, een fietstocht, een sportwedstrijd of een benefietconcert georganiseerd, waarbij de opbrengsten ten goede van ouders van kinderen met kanker komen.

Uiteraard denken we graag mee als jij ook een goed idee hebt dat ten goede van het doel van onze stichting kan komen. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Hieronder vind je ter inspiratie een selectie van initiatieven uit het verleden terug. We zijn ongelooflijk dankbaar voor al deze steun!

Donaties

€ 14.886,-

Ride for the Roses 2023

Onze beschermvrouwe Claudia de Breij stapte zondag 11 juni op de fiets tijdens de Ride for the Roses door Zeeuws-Vlaanderen...

Lees verder

€ 41.000,-

Tour d’Asperges 2023

Meer dan honderd deelnemers trapten gezamenlijk ruim negentig kilometer weg. De opbrengst...

Lees verder

€ 2.950,-

Groot Abcouder Dictee 2022

Onze ambassadeur Jeroen Kijk in de Vegte mocht gisteren, tijdens het groot Abcouder Dictee, een cheque in ontvangst nemen van € 2.950,- voor Mag Ik Dan Bij Jou!

Lees verder

€ 38.000,-

Tour d’Asperges haalt € 38.000,- op voor Mag Ik Dan Bij Jou!

Op een zonovergoten zaterdag in het midden van mei slingerde, onder politiebegeleiding, het peloton van de Tour d’Asperges door...

Lees verder

€ 10.000,-

Jeroen Kijk in de Vegte bij Beat the Champions VIPS

Onze ambassadeur Jeroen Kijk In de Vegte heeft bij Beat The Champions € 10.000,- gewonnen.

Lees verder

€ 95.000,-

De opbrengst van het eerste vaatje is bekend!

Vanmiddag is het eerste vaatje van de Hollandse Nieuwe geveild op de Visafslag van Scheveningen.

Lees verder

€ 1.100,-

Challenge loop Nieuwegein

In Park Oudegein in Nieuwegein werd de Challenge loop 2017 gehouden. Zo’n veertig deelnemers deden mee aan deze eerste editie die werd georganiseerd door de stichting Spelen is Leren.

Lees verder

€ 72.000,-

Benefietconcert

Op maandag 26 november 2018 vond in TivoliVredenburg in Utrecht de tweede editie plaats van het benefietconcert ‘Mag Ik Dan Bij Jou’.

Lees verder

€ 20.000,-

Spijkerbroeken Gala

Vrijdag 2 november vindt de vijfde editie plaats van het Spijkerbroeken gala.

Lees verder

€ 2.367,-

Oranjecomité Utrecht Oost schenkt opbrengst loterij

Claudia de Breij, beschermvrouwe van Stichting Mag Ik Dan Bij Jou neemt in haar eigen woonplaats Utrecht de cheque van € 2.367,- in ontvangst van het Oranjecomité.

Lees verder

Contact

Wil je steun aanvragen? Kijk dan hier. Voor alle andere vragen kun je hier je gegevens achterlaten. Wij geven dan zo snel mogelijk antwoord.