Recordbedrag Tour d’Asperges van € 41.000,- voor Mag Ik Dan Bij Jou!

Op een stralende zaterdag midden in mei slingerde het peloton van de Tour d’Asperges, begeleid door de politie, door het betoverende landschap van Brabant en Noord-Limburg. Het was alweer de 35e editie van deze jaarlijkse fietstocht, georganiseerd door Louis van de Waarsenburg. Meer dan honderd deelnemers trapten gezamenlijk ruim negentig kilometer weg. Een sportieve uitdaging met een nobel doel, en met trots kunnen we zeggen dat in 2023 de Stichting Mag Ik Dan Bij Jou hiervan opnieuw heeft geprofiteerd.

Het peloton werd vergezeld door talloze prominenten uit Zuidoost-Nederland en bekende wielrenners uit de regio. Oud-topkeeper Hans van Breukelen, topman Ton van Veen van Jumbo, en olympisch chef de mission én Mag Ik Dan Bij Jou-ambassadeur Pieter van den Hoogenband waren slechts enkele van de bekende gezichten. En natuurlijk was ons eigen Mag Ik Dan Bij Jou-team, onder leiding van Marcel Klomp, ook weer vertegenwoordigd.

Met twee smakelijke tussenstops, waar de lokale trots, de asperge, werd gevierd, was de tocht een waar culinair avontuur. Maar het hoogtepunt van de dag vond plaats bij de finish, bij restaurant-hotel Jagershorst, waar onze trotse ambassadeur Claudia de Breij een recordbedrag in ontvangst mocht nemen. Met een brede glimlach overhandigde Louis van de Waarsenburg haar een cheque ter waarde van maar liefst € 41.000,-.

We zijn ontzettend trots en dankbaar dat we bij deze bijzondere dag aanwezig mochten zijn. Met de opbrengst van de gepassioneerde wielrenners kunnen we het komende jaar weer vele gezinnen in financiële nood een helpende hand bieden. Hartelijk dank aan de Tour d’Asperges!

Ander initiatief

€ 2.950,-

Groot Abcouder Dictee 2022

3 oktober 2022

Onze ambassadeur Jeroen Kijk in de Vegte mocht gisteren, tijdens het groot Abcouder Dictee, een cheque in ontvangst nemen van € 2.950,- voor Mag Ik Dan Bij Jou!

Lees verder