Benefietconcert

Stichting Mag Ik Dan Bij Jou - Actueel - Benefiet concert@2x

door | nov 26, 2018

Op maandag 26 november 2018 vond in TivoliVredenburg in Utrecht de tweede editie plaats van het benefietconcert ‘Mag Ik Dan Bij Jou’. Claudia de Breij, Paul de Leeuw, Ellen ten Damme, Ilse Warringa en Céline Janssen gaven samen met De Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ o.l.v. majoor Tijmen Botma een prachtig optreden.  De presentatie was in handen van Jeroen Kijk in de Vegte. Wat was het een prachtige avond!

De opbrengst van dit concert gaat naar ouders/verzorgers met een kind met kanker die, naast het intensieve en emotionele behandelingstraject, ook nog te maken krijgen met extra en onvoorziene kosten. Bijvoorbeeld de kosten voor overnachtingen, brandstof, maaltijden en oppas voor andere kinderen binnen het gezin. Gezinnen die deze kosten niet of moeilijk zelf kunnen opbrengen, worden met de opbrengst van het concert financieel bijgestaan zodat zij al hun aandacht kunnen richten op hun zieke kind. Heel veel dank voor uw aanwezigheid en uw steun aan onze stichting!

Zodra de opbrengst van de avond bekend is, zullen we u hier op deze pagina informeren. Hieronder een eerste impressie, met dank aan fotograaf Koen ten Holter. Bekijk ook de video!

Volg ons

Volg ons op Instagram en gebruik #magikdanbijjou in je post.

Volg ons op LinkedIn

Facebook icoon stichting Mag ik dan bij jou

Like en Share onze Facebook pagina en blijf op de hoogte.